نکاتی برای نگهداری و خرید قطعات یدکی پکیج
خرید قطعات یدکی پکیج امروزه از موضوعات مهم برای استفاده کنندگان از این دستگاه است. این دستگاه روز به روز طرفداران بیشتری پیدا کرده و در بسیاری از خانهها میتوانید آن را پیدا کنید. گرمایش خانهها و تامین آب گرم خانههای مسکونی از موضوعات مهم در تاسیسات ساختمانها است. در گذشته موتورخانهها در بسیاری از آپارتمانها این دو وظیفه را به عهده داشتند. در برخی دیگر از ساختمانها برای آب گرم از آبگرم کنها و برای گرمایش خانه از وسایلی همچون بخاری استفاده میکردند.
1- برد پکیج
برد دستگاه مانند هسته مرکزی عمل می کند و به قطعات وابسته به خود فرمان می دهد. در واقع برد تمام ورودی و خروجی های دستگاه را تحلیل می کند.
معرفی ورودی و خروجی پکیج
ورودی های پکیج شامل موارد زیر می شود
- دوشاخه برق
- کلید حراتی
- پتانسیومتره
- سنسور شعله
- فلوسوئیچ
- کلید انتخاب فصل
خروجی های پکیج دیواری شامل موارد زیر می شود
- شیر ۳ طرفه
- شیر گاز ورودی
- پمپ سیرکولاسیون
- برد جرقه
- ترانس جرقه
المان های نصب شده روی برد
به جز ورودی و خروجی های یه سری قطعات دیگر روی برد نصب می شود که در کارکرد پکیج نقش بسزایی دارد که عبارتند از:
یک سوئیچ الکترومیکانیکی است که از یک بوبین و یک سری کنتاکت تشکیل شده است
این قطعه وظیفه دارد که برق 220 ولت متناوب شهری را به 9ولت و 18 ولت متناوب تبدیل کند .
این قطعه در ورودی برق اصلی به پکیج تعبیه می شود و در مقابل هر نوع اتصال کوتاه وارد عمل می شود و باعث قطع برق ورودی به برد می شود . این قطعه تعمیر شدنی نیست و در صورت بروز ایراد در مدار اتصالات احتمالی یا جریان اضافی باید تعویض شود
از آن جایی که قطعات الکترونیکی حساسیت بالایی دارند، باید ولتاژ تغذیه آن ها کاملا ثابت و بدون هیچ گونه نوساناتی باشد. بهتری انتخاب برای این کار استفاده از IC رگولاتور می باشد.
2- وریستور
به آن نوعی مقاومت وابسته به ولتاژ می گویند که به صورت موازی نصب و باعث حفاظت از مدارهای الکترونیکی در برابر جریانات ولتاژ می شود.
3– ترمیستور
این قطعه هم نوعی مقاومت است که به درجه حرارت نیمه هادی حساس است. دو نوع ترمیستور وجود دارد:
- ترمیستور با ضریب حرارتی مثبت
مقدار مقاومت این نوع ترمیستورها بعد از افزایش دما بیشتر می شود .
- -ترمیستور با ریب حرارتی منفی
مقدار مقاومت این نوع ترمیستور با کاهش دما کاهش می یابد.
4- فلوسویچ یا کلید جریان:
در مسیر آب ورودی به شوفاژ دیواری قرار دارد و همانند یک کلید باعث قطع و وصل جریان الکتریکی می شود . در داخل فلوسویچ قطعه های شناوری قرار دارند که می توانند بالا و پایین بروند.
۵- برد جرقه:
این قطعه نقش چند برابر کردن ولتاژ ورودی را بر عهده دارد. بعد از آن این ولتاژ را به مشعل پیکج هدایت می کند. از آن جایی که بدنه مشعل ارت می باشد و ولتاژ آن حدودا 12000 ولت است و در فاصله کمتری از یک سانتی متری پره های مشعل قرار می گیرد قوس الکتریکی به وجود می آورد و باعث تشکیل شعله در مشعل، در صورت باز بودن گاز می شود.
6- شیرسه طرفه:
یکی دیگر از قطعات پکیج شیر سه طرفه یا سه راهه است که مسیر عبور آب گرم از مدار شوفاژ به مدار آبگرم مصرفی را تغییر می دهد.
7- شیر پرکن پکیج:
این قطعه بین پکیج حرارتی و لوله آب سرد ورودی تعبیه شده است و برای آب گیری پکیج از این قطعه استفاده می کنند به این شکل که بعد از بازکردن شیر، فشار آب را به اندازه مجاز یک بار تنظیم می کند.
8- شیر تخلیه ی آب مدار گرمایش
در زمان خرابی پکیج دیواری از راه این قطعه آب داخل سیستم را تخلیه می کنند.
9- پمپ سیرکولاسیون
این قطعه برای این به کار می رود که افت فشار مدار گرمایش را جبران کند. و باعث گردش آبگرم در مسیر بسته گرمایش شود.
10- NTC یا سنسور حرارتی مدار آبگرم مصرفی:
این قطعه وظیفه دارد که دمای لوله مبدل آبگرم مصرفی را حس یا تنظیم کند. اگر دمای لوله به بیش از حد طبیعی رسید، مشعل دستگاه را خاموش می کند تا مانع از بروز حوادث ناگوار شود.
11- NTC یا کلید حرارتی مدار گرمایش
این قطعه کار کنترل دمای خط لوله آب مدار گرمایش را برعهده دارد. زمانی که دمای لوله به دمای مورد نظر برسد، باعث خاموش شدن مشعل می شود.
12- شیر اطمینان:
این قطعه که نوعی شیر ایمنی محسوب می شود، به دما و فشار حساسیت دارد و برای هنگامی که فشار سیستم از سه بار بیشتر شود یا دمای پکیج بیش از حد نرمال باشد، مجرای خروجی این شیر فشار و آب اضافی را از سیستم تخلیه می کند. هم چنین در صورتی که فشار پکیج کمتر از حد طبیعی یا یک بار باشد، مانند حسگر فشار آب عمل کرده و مانع روشن شدن دستگاه می شود.
13–گیج دما و فشار
فشار سنج و دماسنج است که بر روی بدنه ی پکیج نصب می شود و دما و فشار سیستم را نشان می دهد
14- منبع انبساط دیافراگمی:
داخل منبع انبساط به دو قسمت ازت یا هوا و مدار گرمایش تقسیم می شود. به طور کلی فشار داخل این منبع یک بار می باشد. زمانی که این مقدار کم یا زیاد شود در کارکرد پکیج مشکلاتی را به وجود می آورد که یکی از این مشکلات انفجاری روشن شدن دستگاه است.
15- شیر هواگیری
این قطعه روی پمپ سیر کولاسیون پکیج نصب می شود و به صورت خودکار کار هواگیری سیستم را انجام می دهد.
16- ترموستات دود یا سنسور دود
این سنسور در قسمت بالایی کلاهک تعدیل پکیج نصب می شود و وظیفه دارد تا گازهای حاصل از احتراق را از طریق دودکش انجام بدهد. زمانی که کلاهک تعدیل داغ شد این داغی توسط سنسور دود حس می شود و به برد دستگاه فرمان می دهد تا پکیج را خاموش کند.
نمایندگی فروش قطعات پکیج دیواری
ما در دیجی امداد رسان به عنوان تولید کننده قطعات پکیج دیواری همواره سعی می کنیم تا بالاترین کیفیت قطعات را در اختیار شما قرار دهیم. این فروشگاه آنلاین در زمینه فروش قطعات پکیج دیواری فروش لوازم نصب پکیج دیواری فروش قطعات پکیج شوفاژ دیواری آماده خدمات رسانی به شما مشتریان محترم است.
نمایندگی فروش قطعات پکیج دیواری
دیجی امداد رسان به عنوان تولید کننده اصلی قطعات پکیج دیواری ، ارائه دهنده انواع قطعه پکیج دیواری با بهترین قیمت ها به صورت جزیی و عمده می باشد. دیجی امداد رسان در زمینه فروش قطعات پکیج بوتان قطعات پکیج تاچی فروش قطعات پکیج ایران رادیاتور ال جی، آریستون ایساتیس و غیره فعالیت می کند.